BUFFET 1 (min. 10 pers.)      245,-

 

Rejecocktail:

Store rejer, salat-crudité, dildgelé og citronmayo.

Krogmodnet dansk højreb.

Urtestegt svinekam.

Grønne bønner og røgsyltet svampe.

Salat som Cæsar vores måde.

Provencalske kartofler.

Koldrørt bearnaisecreme.

 

 

BUFFET 2 (min. 10 pers.)          255,-

 

Tartar af ferskrøget laks m. smilende æg og ”sommersalat”.

Okse-carpaccio m. vesterhavsost, ristede mandler, bladurter og citronolie. Krydderurtestegt kalveculotte.

Braiseret svinebryst.

Citronbagt spidskål og valnødder.

Persille kartofler.

Dildsyltede agurker.

Grøn salat m. rod flager og sennepsdressing.

 

Osteanretning med tre slags oste kan tilvælges alle buffeter ved tillæg på 35,-